Sport

2016.11.26. 16:03

Vörös Zsuzsanna az elitklubban

Székesfehérvár egyetlen olimpiai bajnoka, a 2004-ben Athénben aranyérmet szerzett Vörös Zsuzsanna bekerült az öttusa Hírességek Csarnokába.

Ferencz Balázs

November 23-a és 27-e között a németországi Frankfurt ad otthont a UIPM, vagyis a Nemzetközi Öttusa Szövetség tisztújító kongresszusának.


Fotó: Vörös Zsuzsanna

A frankfurti Városházán a UIPM elnöke, Dr. Klaus Schormann jelentette be az újonnan alapított társaság, a Hall of Fame tagjainak neveit, akik között Vörös Zsuzsanna mellett

Balczó András is képviseli

Magyarországot a leghíresebb öttusázók között.

- Nagyon nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy elismerték az eredményeimet, illetve eredményeinket! Természetesen ez a siker nemcsak az én nevemhez fűződik. Ezzel a kitüntetéssel az edzőimet, a szponzoraimat, a családomat, a páromat is elismerték, akik velem dolgoztak és támogattak ebben a sikersorozatban. Hálával és köszönettel tartozom nevelőegyesületemnek, az Alba Volánnak, a Magyar Öttusa Szövetségnek, Székesfehérvár Önkormányzatának, a városnak és mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy mindezeket elérjem - mondta Vörös Zsuzsanna. FB 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!