Sportvilág

2015.01.26. 15:40

Bamako:átlépték a Ráktérítőt

Múlt csütörtök óta nehezen csordogálnak a hírek az idei Budapest-Bamako-raliról, a verseny hivatalos honlapja, és az Él ilyen Team (a polgárdi Pelesz Nándor csapata) sem jelentkezett friss hírrel.

Matók János

Amit tudunk a kalandorok jelenlegi helyzetéről, azt a gyúrói Gyúró Traktorosok Team facebook oldalán találtuk: apa és fia, Vinis Ádám és Vinis János bejegyzéséből kitűnik, hogy múlt csütörtökön az esti táborban a magyarok sörözéssel és pálinkázással múlatták az időt, majd másnap Bojdourban megették életük első teveburgerét, s ezt a kalandot túlélték. Pelesz Nándorék honlapjából kiderült, nekik teve nem jutott, így ők marhát ettek, amit másutt kellett megvenni, majd elvinni a sütödéshez. Azt viszont Viniséktől tudjuk, hogy szombaton pontban délután 3 órakor elérték a Ráktérítőt, és a többiekkel együtt felállítottak egy három nyelvű Ráktérítő táblát, mert az előzőt ellopták. Az elmúlt napok legnagyobb izgalmát egy motoros, Turjányi János okozta, aki a Draa folyó árterében motorjával az iszapba ragadt, s csak nagy nehézségek árán, hajnalban tudták kimenteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!