Sportvilág

2017.06.06. 17:25

Bosszantó hibák sorozata okozta a vereséget

BUDAPEST - Barátságos mérkőzésen 3-0-s vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott Oroszországtól hétfőn a fővárosban.

Szupkai Gábor

A szövetségi kapitány Bernd Storck érthetően nem volt elégedett a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

- Minden elveszített mérkőzés fájdalmas, ám ez most különösen bosszantó, hiszen figyelmetlenségekből, a semmiből kaptuk a gólokat. Próbáltunk előre játszani, tartani a labdát és helyzeteket kialakítani, de a már említett figyelmetlenségek kétgólos orosz vezetést eredményeztek a szünetre. Ebből mindannyiunknak tanulnunk kell, ugyanakkor most a legfontosabb az volt, hogy a fiatal játékosaink egy kis rutint szerezzenek az Andorra elleni találkozó előtt. A végén túlságosan is kinyíltunk, ennek lett a harmadik gól az eredménye - mondta a szövetségi kapitány.

 

Bernd Storck megjegyezte, ez egy távlati csapat volt, ráadásul a klubokkal való korábbi megállapodás miatt nem is a legerősebb kerettel vágtak neki a felkészülésnek. Ellenben pozitívumot is látott a kapitány, és külön kiemelte a másodosztályból érkező Márkvárt Dávidot, aki egy ilyen erős ellenféllel szemben is remekül helyt állt.

A magyar válogatott legközelebb pénteken lép pályára világbajnoki selejtezőn Andorrában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!