Sportvilág

2015.01.27. 15:10

Csányi Sándor és az UEFA

Az Európai Labdarúgó Szövetség, és a Magyar labdarúgó Szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint Csányi Sándor is beadta jelentkezését a végrehajtó bizottságba, az új tagokról márciusban döntenek.

Matók János

Az Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke tizenegy másik pályázóval együtt indul a hét hely egyikéért, amelyekre négy évre, a 2015 és 2019 közötti időszakra választanak tagokat. A lejáró megbízatásúak közül négyen újrajelöltetik magukat. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) internetes oldala megerősítette a jelöltek névsorát, akik közül az európai szövetség március 24-i, bécsi kongresszusán választja ki a végrehajtó bizottság tagjait. Az UEFA végrehajtó bizottsága a szervezet egyik legfőbb testülete, amelynek kulcsszerepe van a legfontosabb döntések meghozatalában. Az UEFA elnöki pozíciójára egyedül a jelenleg is hivatalban lévő Michel Platini a jelölt. Lejár a megbízatása a többi között Senes Erzik (Törökország), Ángel María Villar Llona (Spanyolország), és Hrihorij Szurkisz (Ukrajna) alelnököknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!