Sportvilág

2017.06.16. 18:41

Nem sikerült a bravúr - Minifutball válogatottunk a bronzéremért játszhat az Eb-n

A csehországi EB-n szereplő magyar minifutball válogatott a csütörtöki sportágtörténeti elődöntőbe jutás után újabb csúcsdöntésre készült Oroszország ellen. Ez azonban most nem sikerült.

Káldor András

Előző nap nem kis izgalmak közepette, a lefújás előtt két perccel egyenlített csapatunk Lengyelország ellen, majd a szétlövést Sikur Lajos bravúrjainak köszönhetően megnyerve harcolta ki a négy közé jutást.

Az oroszok ellen nem talált be csapatunk (piros) Fotó: omfsz.hu

A 17. percben egy bal oldali szöglet után Szergej Fausztov visszafejelte középre a labdát, amelybe Alekszej Medvegyev ugyan nem ért bele, de Sikurnak így sem volt ideje lereagálni a labda útját. 0-1. A folytatásban sem úgy alakult, ahogy szerettük volna, ellenfelünk egyre inkább ránk erőltette az akaratát. A 30. percben Fekete Róbert elveszítette hátul a labdát, amit az két passz után Erik Korcsagin juttatott a kapunkba. 0-2. A gól után a mieink átálltak a vészkapusos játékra, és Gál András vette fel a megkülönböztető mezt. A 41. percben aztán megforgatták bennünk a kést, Valerij Lihobabenko talált az üres kapuba. 0-3. Így csapatunk ma a bronzéremért játszhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!