Sportvilág

2015.08.02. 20:31

Menetelnek a ferencvárosiak

Voltak gólgazdag, remek mérkőzések a labdarúgó NB I 3. fordulójában, és már csak egyetlen hibátlan együttes van a mezőnyben, a Ferencváros.

Bobory Balázs

A zöld-fehérek ezúttal a Vasas otthonában léptek pályára, és nyertek magabiztosan 2-0-ra. Egy kerülettel arrébb, Újpesten volt ok a hazai alakulat hívei számára az örömre. Nebojsa Vignjevics együttese az újonc Békéscsabát fogadta, és a Fradihoz hasonlóan 2-0-ás győzelmet aratott.

A csabaiak egyelőre csak szokják az élvonal légkörét, pontot még nem szereztek. A Haladás a múlt héten a Videoton otthonában nyert, ezúttal házigazdaként kétgólos előnyre tett szert az MTK Budapestellen. Ez sem volt elegendő a diadalhoz, a budapesti gárda egyenlített, így lett 2-2 a vége. A forduló egyik legjobb mérkőzését Kispesten játszották. A Honvéd kétszer is két góllal vezetett a Loki ellen, ám a hajdúságiak nagyon megnyomták a hajrát és egyenlítettek, 3-3 lett a végeredmény. A Honvéd továbbra is veretlen a bajnokságban.

Címkék#Fradi#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!