Sportvilág

2016.05.21. 19:25

Szervezetten játszottunk

A Videoton FC védője, Juhász Roland szerint a magyar labdarúgó-válogatott helytállt Afrika legerősebb együttese, az elefántcsontparti válogatott ellen.

Ferencz Balázs

A június 10-én rajtoló Európa-bajnokságra készülő magyar nemzeti együttes 0:0-s döntetlenre végzett Elefántcsontpart ellen a pénteki budapesti barátságos összecsapáson.

A magyar labdarúgó-válogatott június 4-én Németországgal meccsel Fotó: Kricskovics Antal

- Úgy éreztem belülről, hogy nagyon szervezetten futballoztunk, és taktikailag is fegyelmezettek voltunk. Sikerült megvalósítanunk nagyrészt azokat a dolgokat, amiket a szövetségi kapitány kért tőlünk. Nem hagytuk, hogy ellenfelünk csak úgy kihozza a labdát a saját térfeléről, már a középpályán nagyon agresszíven letámadtuk őket. Amikor pedig nálunk volt a labda, akkor sikerült azt sok egyérintős passzal megjátszanunk. A találkozó végére kicsit elfáradtunk, de ez most még teljesen normális, hiszen igen kemény fizikai edzéseken vettünk részt az elmúlt hetekben. Elefántcsontpart egy technikás, gyors ellenfél volt, az mindenképp dicséret a csapat számára, hogy gyakorlatilag komolyabb helyzet nélkül lehoztuk ezt a meccset - értékelt Juhász Roland, aki arról is beszélt a vidi.hu-nak, hogy kétnapos pihenő után dolgozik ismét együtt a válogatott. - Hétfőtől ismét Ausztriában készülünk az Eb-re. Nagyon élvezzük a munkát, és várjuk a németek elleni utolsó felkészülési meccset, valamint a júniusban kezdődő Eb-t is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!