Sportvilág

2015.03.01. 20:15

Titkos a 40 fős Dárdai-keret

A magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábja megkezdte a közvetlen előkészületeket a március 29-ei, görögök elleni Eb-selejtezőre. Dárdai Pál 40 fős játékoskeretet állított össze, de nem hozta nyilvánosságra.

Matók János

A szakmai stáb tagjai (Nyilasi Tibor, Andrusch József, Szabics Imre, Sallói István, Késedi Gábor és Holanek Zoltán) a labdarúgó NB I tavaszi rajtját megelőzően jött össze részletes egyeztetésre, amelyhez a szövetségi kapitány videokonferencia keretében csatlakozott Berlinből számolt be az egyeztetésről az MLSZ hivatalos honlapja. Az egyeztetés előtt Dárdai Pál egy bő, negyven főből álló keretnévsort állított össze,
illetve készült egy második, hét-nyolc névből álló lista azokkal a futballistákkal, akiknek hosszabb távon lehet esélyük bekerülni a keretbe, de árgus szemekkel figyelik őket. Az mlsz.hu a 40-es listát nem tette közzé. A stábtagok átbeszélték a görögök elleni mérkőzésig hátralévő teendőket, és kiosztották egymás közt, hogy melyik hazai élvonalbeli meccsen figyelik meg a kerettagokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!