Szabadbattyán

2015.01.29. 14:10

Fogadd el magad! Fenyő Iván könyvbemutatója

Szabadbattyán - Fenyő Iván tavaly novemberben megjelent könyvét Fejér megyében elsőként Szabadbattyánban mutatták be a napokban.

V. Varga József

Fenyő Iván: Először is vegyünk egy nagy levegőt...

Találd meg azt a dolgot, ami boldoggá tesz. Hozz olyan döntéseket, amiket nem fogsz megbánni. Szeress, hogy te is szeretetet kapj. Bocsáss meg, és te is megbocsátást nyersz. Fogadd el embertársaidat, és legfőképpen önmagad! - fogalmazta meg üzenetének esszenciáját hallgatóságának. Fenyő Iván Észlelések, avagy egy gondolkodó ember naplója című könyvét a művelődési házban mutatták be a napokban. Az ismert színész elmondta: korábban nem tudta kezelni a sikerrel járó népszerűséget, kicsúszott lába alól a talaj. Egy autóbaleset nyitotta fel a szemét, rájött, hogy rossz úton jár. Vett egy nagy levegőt, és elindult egy spirituális úton, hogy újra megtalálja önmagát. Tapasztalataiból, érzéseiből írt könyvet, hogy segítsen másoknak is, akik hasonló gondokkal küzdenek. Visszafogottság, spiritualitás, nyugalom és önazonosság ezek jellemzők az új Fenyő Ivánra emelte ki közönségének. Útja a félelemből vezetett a boldogságba, könyvében tabuk nélkül ad ki magából mindent, őszintén beszél hibáiról, tévútjairól, feleszméléséről és lelki békéjének megtalálásáról. A szerzővel Pletser Ádám tanár, testépítő-fitneszbajnok beszélgetett, az est dedikálással fejeződött be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!