Szabadbattyán

2016.03.03. 19:04

Szabadbattyán: Gorsium-diákmunkák az iskolagalériában

Szabadbattyán – Rajzokat, grafikákat és festményeket, számítógépes és alkalmazott grafikai munkákat vonultattak fel a székesfehérvári Gorsium Művészeti Szakközépiskola diákjai a Batthyány Lajos Általános Iskola galériájában.

V. Varga József

A kiállítás-megnyitón a Gorsium Művészeti Szakközépiskola tanára, Esze Tamás gitáron ésdiákja, Sárdi Tamás zongorán játszott. A vizuális élményt szavalat és ének tette teljessé Fotó: Hutvágner Botond

A szabadbattyáni iskolagaléria száznegyvenharmadik tárlatát Bakonyi István József Attila-díjas irodalomtörténész, író, a művészeti iskola pedagógusa nyitotta meg csütörtökön.

A Gorsium Művészeti Szakközépiskola diákjainak kiállítását Bakonyi István nyitotta meg a szabadbattyáni iskolagalériában, a megjelenteket Ekler Zoltán iskolaigazgató köszöntötte Fotó: Hutvágner Botond

Amint kiemelte: a befogadó és a kiállító iskola példája reményre ad okot ebben az értékvesztett világban. A huszonkettedik évad újabb tárlata április elejéig látogatható iskolai napokon 8 és 17 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!