Székesfehérvár

2017.02.09. 16:45

A mi kincsesládánk

Székesfehérvár-Perkáta - Még januárban rendezték meg a címünkben is szereplő megmérettetést. Arról két alkalommal is beszámolt a Fejér Megyei Hírlap. A település hivatalos honlapja sem feledkezett meg erről, mivel a perkátai csapat szintén a döntőig jutott.

olvasói

Horváth Dóra, az egyik felkészítő a következő szerény választ adta elismerő szavaimra: Köszönöm szépen gratulációját, de a gyerekeké az érdem, ők voltak rendkívül talpraesettek és ügyesek.

Megkerestem az egyik versenyzőt is, miként látta a versenyt belülről. Kovács Esztella a következőkről számolt be: Részt vettünk Székesfehérváron A mi kincsesládánk című vetélkedőn.

Csapatunk tagjai: László Ádám, László Lilla, Tamás Viktória és jómagam.

A perkátai csapat - Kovács Esztella, László Ádám, László Lilla, Tamás Viktória- a döntőig jutott
Fotó: Horváth Dóri / perkata.hu

A feladatok a Hungarikumokra épültek. Tizenegy csapat mérte össze tudását. Legelőször a településünket kellett bemutatnunk, majd ügyességi feladatokat hajtottunk végre. A verseny további részében különbségkeresővel, activityvel és vaktérképes feladványokkal küzdöttünk meg.

Nagyon jól éreztük magunkat, és a részvételünkkel tudásunkat is bővítettük. Ezúton is köszönjük Horváth Dórinak és Berényiné Takács Dóra tanárnőnek, hogy felkészítettek minket a versenyre. Továbbá köszönjük Vátkai Zoli bácsinak, hogy eljutásunkat biztosította. Reméljük, hogy a jövőben még több ilyen jellegű vetélkedőn vehetünk részt!

Vigh György




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!