A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője döntőjén fellép Schwartz Dávid

2017. augusztus 10., 09:30 szerző: Szanyi-Nagy Judit
komment
SZÉKESFEHÉRVÁR-SZENTENDRE A nagyközönség 2012-ben ismerte meg Schwartz Dávidot, egy tévés tehetségkutatónak köszönhetően. Fehérváron augusztus 26-án láthatják a rajongók, érdeklődők.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A tehetségkutató óta elindította új, saját dalokat is tartalmazó projektjét, Legbelül „kiállításkoncert" címszó alatt, 2010 óta éneket tanít, valamint két éve saját iskolát is nyitott Szentendrén. A sok énekesi feladat mellett négy színdarabban, azon belül is két főszerepben tűnt még fel Schwartz Dávid énekes, színész - köztük a Vörösmarty Színházban játszott 56 csepp vér című darabban is valamint Júdásként Andrew Lloyd Webber - Jézus Krisztus Szupersztárjában. A társulatban azzal a Rovó Tamással is együtt dolgozott már, aki ebben az évben is vállalta a Hírlap és a város szépségeinek táncfelkészítését a látványos gálára.

Schwartz Dávid (jobbra) és Rovó Tamás (balra) Fotó: Kondor Tamás

A székesfehérvári Vörösmarty Színházban legközelebb augusztus 26-án, a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője döntőjén mutatkozik be a szentendrei énekes, aki kiváló énekhangját többször is megmutatja majd a nagyérdeműnek. Dávid a fellépés és a mini koncert során mai és régebbi dalokat is előad majd, emelve az amúgy is nívós estét.

- Ha valaki színpadra áll, legyen az énekes vagy táncos, elengedhetetlen az alapvető igényesség: úgy vélem, nem kell „mesterkélt" előadónak lenni, de szükséges az alkalomhoz megfelelő „jelmez" viselése - a szó pozitív értelmében. Fontos a megfelelő öltözet, az odaillő haj és smink is - osztja meg velünk Dávid a szépség és a színpad összefüggéseiről alkotott nézeteit, hozzátéve:

- Szerintem a szépség ezerarcú, és nem feltétlenül a külsőből fakad, sőt: a belső szépség jóval fontosabb.

Szanyi-Nagy Judit

2017. augusztus 10., 09:30 szerző: Szanyi-Nagy Judit

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...