Székesfehérvár

2016.08.05. 18:45

Fehérvár Szépe - A lányoknak most nem kellett számolni a kalóriákat

Székesfehérvár - Ez már tényleg a véghajrá: szombaton eldől, ki lesz a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője idei győztese. De még a nagy nap előtt egy kis bűnbeesés is belefért.

Buthy Lilla

Szombaton 19 órakor kezdődik a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny gálája. Az est végén döntés születik, a Vörösmarty Színház színpadán új királynőt koronázunk.

A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője szervezőiként, örömmel hívtuk meg a lányokat egy gála előtti utolsó lazításra: egy Fő utcai cukrászdában választhattak maguknak mindent, mi jó Fotó: Koppán Viktor

Mozgalmas, élménydús és dolgos hetek vannak a versenyzőink mögött, felsorolni is nehéz lenne, mennyi izgalmas programon vettek részt a felkészülés alatt. Péntek délelőtt még szerkesztőségünkben próbálták gőzerővel a táncok koreográfiáit, aztán édes kis semmittevésre invitáltuk a királynőjelölteket egy Fő utcai cukrászdába. Fagylalt, süti, gyömölcskehely, limonádé: most minden bűnös élvezet belefért, nem kellett számolni a kalóriákat. Szombaton viszont már komoly munka vár a szépségekre: 21 óra körül egy valakiből a koronázó város királynője válik, aki egy éven át viselheti majd a koronát. Elekes András lapigazgató főszerkesztő még utoljára azt tanácsolta a lányoknak, engedjék el a görcsösséget, és mosolyogjanak sokat a színpadon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!