A mi Európánk - vetélkedő

2017. március 19., 05:00 szerző: Dávid Erzsébet
komment
Székesfehérvár - Külföldi diákok is részt vesznek A mi Európánk című nemzetközi középiskolás vetélkedő döntőjében, március 25-én, szombaton.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Tarsoly Ifjúságért Egyesület és több civil szervezet által az Európai Unió létrejöttét megalapozó Római Szerződés aláírásának 60. évfordulója alkalmából rendezett vetélkedőre Pécsről, Szatmárnémetiből, Kunszentmiklósról, Budapestről, Salgótarjánból, Szolnokról, Veszprémből, valamint a szlovákiai Nagymegyerről, a romániai Csíkszeredáról és a szerbiai Óbecséről érkeznek a fiatalok.

Székesfehérvárt a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola „Deákos diákok” csapata képviseli. A résztvevők először a pákozdi Katonai Emlékpark és Emlékhelyen akadályversenyen vesznek részt, majd fákat ültetnek és megemlékeznek a Római Szerződés aláírásáról. A vetélkedő a Németh László Általános Iskolában folytatódik, ahol előzetesen elkészített plakátokból „60 éves a Római Szerződés” címmel kiállítást nyitnak, majd a résztvevők az Európai Unióval és az unió országaival kapcsolatos tudásukról adnak számot.

Dávid Erzsébet

2017. március 19., 05:00 szerző: Dávid Erzsébet

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...