Székesfehérvár

2016.06.27. 18:05

Újra birtokba vették a táborozók a sportcentrumot

Székesfehérvár - Újra birtokba vették a Napraforgó városi napközis tábor általános iskolásai a Bregyó Sportcentrumot.

Sebestyén Lilla

Idén négyszáznál egy kicsivel kevesebb gyermek jelentkezett a nyári mókára, de ez is egy tetemes szám - tudom meg Báles Istvántól, a tábor vezetőjétől, aki vallja: a cél az, hogy a kisdiákok biztonságban legyenek, jól érezzék magukat, és hasznosan töltsék el az időt.

Pluhárné Éva és Pappné Karácsony Éva a hatosfonás titkait osztják meg a gyerekekkel. Az asztaluknál sokan várják, hogy megtanulják a fortélyokat, és saját karkötőt készítsenek maguknak

A programokat és a meghívott vendégeket látva, úgy tűnik, utóbbiakkal nem lesz gond: a hét közepe a zene bűvöletében telik majd, folyamatosak a sport és kézműves foglalkozások - többek között rajz és fonás -, és a ügyességi feladartokból, kvízből sem lesz hiány.

A tábor egészen augusztus 5-éig tart majd, István elmondta: az első nap egy kicsit nehezebb, mert mindenkinek - nevelőknek, gyerekeknek egyaránt - meg kell szokniuk a helyet, de zsivajban és önfeledt mosolyban így is bővelkedik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!