Székesfehérvár

2009.06.03. 02:28

A rang, és ami mögötte van

Székesfehérvár - A válságban megnő az oktatás szerepe, munkájukkal azok törhetnek nagyra, akik felismerik ezt - a köszöntőbeszédek nem maradtak el az idei pedagógusnapon.

Tóth Péter


Képünkön jobbról Bartyik Mihályné, balra Csapó Csilla alpolgármester
Fotó: FMH


Bartyik Mihálynét, az Arany János Általános Iskola és Speciális Szakiskola igazgatónőjét szólították először a pódiumhoz a Hiemer-házban tartott átadási ünnepségen, a Teleki Blanka-díjat holnap a minisztériumban fogja átvenni. Főtanácsosi rangot kapott Laczkó Gábor, a Vasvári Pál Általános Iskola igazgatója, Nagy Tiborné, az Ezredéves Készségfejlesztő óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola igazgatóhelyettese, Szoboszlainé Mile Anikó, az Arany Jánosról elnevezett intézmény egyik egységének vezetője, Takács Katalin, a Tóvárosi Általános Iskola igazgatóhelyettese, valamint Tömör László, a Váci Mihály Ipari Szakképző Iskola és Kollégium oktatásvezető-helyettese. Tanácsosi címet kapott Izmindi István, Jasztrapszky Imréné, Kisteleki Andrásné, Papp Pálné, Szabadi Anna, Benisné Szabó Éva, Bornemissza Larissza, Csobothné Hegedüs Mária, Démuthné Merkl Katalin, Iványiné Csajági Julianna, Iványiné Mericska Márta, Matyi József, Pados Edit, Pigler Éva, Stumpf Melinda, Sziklai Szilvia, Szücs Lászlóné, Thardi Veress Márta és Vizi László Tamásné. Bérkiegészítést csak a tanácsosok kapnak, nekik van lehetőségük arra, hogy majdan elnyerjék a főtanácsosi címet. Ezen túl azonban a rang mögött komoly szakmai és erkölcsi érdemeket húzódnak meg, amit a város igyekezett elismerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!