Integrált regionális sportnapot rendeztek Fehérváron

Amikor Pisti labdát kap

2013. október 09., 18:15 szerző: Kocsis Noémi
komment
Székesfehérvár - Az Arany János Speciális Szakiskola és EGYMI adott otthont szerdán a mintegy 300 résztvevőt megmozgató III. integrált regionális sportnapnak.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Nekem, nekem dobd! -– kiabálja Pisti a többieknek, s bár a magas, erőteljes srác ritkán kapja el a felé hajított labdát, lelkesedése határtalan. Ugye, ügyes voltam, kérdezi tőlem az ajtóban. Igen, ügyes volt és érdeklődő, a többiek nem különben, mindkét csapat igen erőteljesen vetette magát a küzdelembe, ami persze nem volt küzdelem. Sokkal inkább a mozgás, együttlét öröme tükröződött szerdán a rendező Arany János iskola tornatermében a zsinórlabdázó csapatokon. Mikor pedig megtudták, nyertek, önkéntelenül borultak a körmérkőzést levezető sportnevelő nyakába.

 

A felhőtlenség jellemezte az udvari programot is, itt a rendőrség illetékesének közreműködésével hajtottak végre a többségi iskolába járó és speciális nevelési igényű gyerekek ügyességi feladatokat. A többhelyszínes programsorozaton vagy tucatnyi lehetőséggel várták a több iskolából érkezett gyerekeket, akik egyúttal azt is megtapasztalhatták, hogyan sportolnak és esetlegesen milyen nehézségekkel küzdenek a hasonló életkorú, speciális nevelési igényű diákok.

Kocsis Noémi

2013. október 09., 18:15 szerző: Kocsis Noémi

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...