Székesfehérvár

2016.06.07. 09:35

Antal Betti modellkarrierje szárnyakat kapott - Jelentkezz te is a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre!

A Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője 2014 győztese Antal Betti a verseny óta lediplomázott, dolgozik és a modellkarrierje is beindult. Elmesélte, nemrég Milánóban fotózták, Londonban pedig óriásplakátokról néz vissza ránk.

Buthy Lilla

- Ejtőernyővel felhúznak jó pár méterre, a hajó elindul, te meg csak emelkedsz föl, föl, föl a magasba. Szinte repülsz - mesélte Antal Betti a tőle megszokott mosolygós és kedves hangján. Nemrég jött haza ugyanis nyaralásáról, tele élményekkel: barátjával, Zsolttal, akivel nyolc hónapja vannak együtt, Mallorcán töltöttek egy hetet, ahol azt is kipróbálták, milyen is az a parasailing.

A fiatalok nyolc hónapja alkotnak egy párt, dúl a szerelem: Zsolt mindenben támogatja egykori királynőnket, Bettit (Fotó: Nagy Ani)

A „föl, föl, föl” - Bettit idézve - a modellkarrierjére is igaz, szárnyakat kapott. Betti most - munkája mellett - fotózásokra jár. Milánóból vezethet az útja New Yorkig, legalábbis, ha az amerikaik felfedezik az olasz divatfővárosban készült fotóit. A szép, szőke lány a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője győzelme óta a többi között egy fehérneműs, egy menyasszonyi ruhás és egy sminktermékeket gyártó cégnek is az arca volt.

A kezdetek: a győzelem utáni esküvői ruhás fotózáson (Fotó: Konkoly Tibor)

Ha szeretnél Betti nyomdokaiba lépni, jelentkezz a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2016 versenyre a [email protected] címen, vagy küldd el önéletrajzodat, portréfotódat és egész alakos fotódat itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!