Székesfehérvár

2016.01.10. 16:02

Aranyalma szavazás! Ki legyen Az év színésze?

Székesfehérvár – Tizenkettedik alkalommal kérjük olvasóinkat, hogy döntsék el, ki legyen Az év színésze a Vörösmarty Színházban nyújtott teljesítménye alapján. Az idén is átadjuk lapunk Aranyalma-díját.

(szavazás a cikk alján)

Ezúttal is természetesen annak, aki a legtöbb szavazatot kapja. Ezúttal is színészeket jelölünk, olyan művészeket, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a fehérvári teátrum előadásai sikert arassanak a nézők körében.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes művész Gáspár Sándor főszereplésével és mesteri alakításával nemrég mutatták be a Balfácánt vacsorára! című komédiát. Ő játssza Francois Pignont, a segítőkész, de mindent elbaltázó balfácánt. Korábbi fehérvári alakításai is emlékezetesek, köztük például Moliere szerepe az Őfelsége komédiásában.



Lábodi Ádám folyamatosan és egyre többet játszik a teátrumban. Ő alakítja Mozartot az Amadeusban, új színekkel gazdagítva az ismert szerepet. Játszott az Őfelsége komédiásában, látható A padlásban, a Terrorizmus című sikerdarabban, és kiváló alakítást nyújt a Rejtélyes viszonyokban. Hamarosan A velencei kalmárban is látható.



Radnay Csilla az egyik főszerepet játssza az Augusztus Oklahomában című családregényben. összetett, ellentmondásos figurát mutat be. Érdekes karakter a Tizenkét dühös ember című előadásban. Korábban a női főszereplő volt a My Fair Lady-ban, és erős alakítást nyújtott A félkegyelműben is. A velencei kalmárban ő is játszik.



A Jászai Mari-díjas Varga Mária az Augusztus Oklahomában főszerepében nyújt kiválót, bemutatva Violet Weston esendőségét és önzését. Érdekes karaktert látunk tőle a Terrorizmusban. emlékezhetünk rá a Hamletben, A félkegyelműben, a Furcsa pár női változatában mutatott teljesítményéért is.

Ők a jelöltjeink , akik közül önök választhatják ki, hogy ki legyen Az év színésze.

Szavazni 2015 február 8-án 9 óráig lehet.

Kattintson ide, ha nem jelenne meg a szavazólap!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!