Székesfehérvár

2016.10.05. 14:35

Caramel őszi turnéra indul

Székesfehérvár - Október 22-én, szombaton az Alba Regia Sportcsarnokban ad koncertet Molnár Ferenc Caramel, aki országos turnéra indul.

PLT-rendezvény

A neves előadó, Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került be a zenei köztudatba, a Megasztár című tehetségkutató verseny győzteseként. A Fonogram díjas, ötszörös platinalemezes énekes-dalszerző tíz esztendeje állócsillag , hiszen népszerűsége a kezdetek óta nem lanyhul: ma is az egyik legismertebb férfihang a hazai könnyűzenei életben.

Az énekest egy tehetségkutatóban ismerte meg az ország, 2005-ben: népszerűsége azóta is töretlen Fotó: PLT

Több százezres táborral büszkélkedhet, hiszen a közösségi oldalon 400 ezer feletti a rajongóinak száma. Dalait 100 milliónál többször töltötték le a legnagyobb videómegosztón és más internetes felületeken. Molnár Ferenc Caramel tavaly december 20-án hatalmas sikerű, teltházas jubileumi nagykoncertet adott a Budapest Aréna színpadán 12 ezer néző előtt. A teltházas nagykoncertek mellett aktuális slágerek és klasszikussá érett dalok fűződnek nevéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!