Egyéves lett a Koronás - Egész napos programokkal ünnepeltek Székesfehérváron

2015. augusztus 02., 19:21 szerző: Kocsis Noémi fotós: Simon Erika
komment
Székesfehérvár -– Tarka forgataggal találkozott, aki szombaton a város kedvelt gyermekparkjába ment. Még az időjárás is a támogatók között volt.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Koronás Parkba a megnyitástól mostanáig már több, mint 237 ezren léptek be. A családok népszerű közösségi parkjának egyéves évfordulóján hamisítatlan születésnapi zsúrral ünnepeltek a résztvevők. Az eseményen Cser-Palkovics András polgármester a hatalmas, 360 szeletes tortából az első szeletet Jákob Hannának, a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda 5. osztályos tanulójának nyújtotta át, de mindenki örömmel eszegette a Trüffel, Mozart, Sacher és Eszterházy ízesítésű, négyemeletes csodafinomságot.


Apróságok, nagyobbacskák és persze szülők... ilyen egy igazi családi szülinap, egy családias szombaton: ezúttal jeles volt az alkalom, hiszen az „ünnepelt” már egyéves Fotó: Simon Erika

Az egyéves születésnapot változatos programok, például a Makám együttes koncertje tarkította, de volt Középkori Kaszinó és természetesen a gyerekek ismét kézműveskedhettek a program elején.

Kocsis Noémi

2015. augusztus 02., 19:21 szerző: Kocsis Noémi fotós: Simon Erika

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...