Székesfehérvár

2014.11.29. 16:40

Együtt készültek az ünnepre a Hiemer-házban

Székesfehérvár - Hasznos holmik elnevezéssel várta a szülőket és gyermekeiket szombaton délután a Terembura Kulturális Egyesület a Hiemer-házban.

Tihanyi Tamás

Adventi díszeket és különleges képeslapokat készíthettek mindazok, akik szombaton elfogadták a Terembura Kulturális Egyesület Fehérvár szívébe szóló meghívását. Az egyik szervező, Rosta Helga elmondta: évek óta hagyományosan arra törekszenek, hogy a szülők és a gyerekek együtt készüljenek az ünnepre. A lényeg, hogy saját elképzeléseik szerint készítsék el az adventi dísztárgyakat. Az sem újdonság, hogy a csillogó szemű kicsiket hangszersimogató is várta a Hiemer-ház földszintjén.

 

Aki esetleg lemaradt volna a szombati lehetőségről, ne csüggedjen, mert minden hét végén, ugyancsak szombaton, 14 óra 30-tól lesz lehetőség hasonló családi időtöltésre: mindig várják a lelkes alkotókat. Rosta Helga elárulta még, hogy december 20-án bábelőadással is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!