Székesfehérvár

2015.05.28. 17:07

Feloszlatta a Jobbik a fehérvári szervezetét

Székesfehérvár –Alig mint egy év után ismét feloszlatta fehérvári szervezetét a Jobbik. Árgyelán János megyei elnök felel az újjászervezésért.

Tribolt Lajos

Az úgynevezett megyei egyéni tagoknak (alapszervezethez nem tartozó tagok) tartott megbeszélést tegnap Árgyelán János megyei elnök, regionális pártigazgató. Ezen bejelentette, hogy a párt ismét feloszlatta székesfehérvári szervezetét és őt bízták meg a csoport újjászervezésével – erről tájékoztatott bennünket Sárközi Attila, a párt tagja, aki ott volt a megbeszélésen. Azt mondja, a megyei elnökön kívül hárman voltak, ami munkanap délelőttjén nem is csoda. Megkérdeztük Árgyelán János megyei pártelnököt. Ő azt mondja, a fehérvári szervezetben ismét olyan kibékíthetetlen ellentétek léptek fel, amelyek a szervezet működését veszélyeztették Ezért döntött úgy az országos elnökség, hogy újjá kell szervezni a fehérvári alapszervezetet. Az eddigi tagok megyei egyéni tagi státuszba kerültek mindaddig, amíg az újjászervezés nem történik meg. Ennek a folyamatnak a levezénylésével Árgyelánt bízták meg. Sárközi Attila azt is elmondta, hogy Árgyelán János regionális pártigazgatóként lép fel, holott ezt a struktúrát a bíróság jóvá sem hagyta. A jobbikos politikus megerősítette, hogy a tavaly nyári alapszabály módosításokon még nincs rajt a bíróság pecsétje, de mint mondta, megszokták, hogy a túlterhelt bíróság csak egy évvel később vezeti át a változásokat.

Címkék#Jobbik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!