Székesfehérvár

2017.06.09. 17:05

A bájos szépség nem titkolja: a vagány csajoknak szurkol a Fehérvár Szépe versenyen

A fehérvári Fő utcán sétálva is szépségeket láthat az ember: a minap a 2006-os Fehérvár Szépével, Bokor Biankával találkoztunk.

Pontosabban most már Bóza-Bokor Biankával, hiszen a 2011 óta Ausztriában élő lány férjhez ment, sőt, nemrég kisfiuk, Dominik is megszületett. A 2006-os királynőhöz és családjához a tavalyi győztessel, Dudás Patríciával együtt csatlakoztunk, és egy igen jó hangulatú beszélgetés részesei lehettünk. Kiderült, Bianka éppen GYES-en van - mivel a kisfia még csak kilenc hónapos -, így az utóbbi időszakban szerencsére sűrűn, nagyjából havonta egy hétig Fehérváron tölthetik az idejüket. Ilyenkor rendszerint meglátogatják az itthon maradt családtagokat, köztük természetesen Bianka édesanyját, aki a 2006-os győzelem óta is nagyon büszke a lányára.

- A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre anyukám nevezett be. Mivel szégyenlős típus vagyok, olyan, aki inkább a háttérben szeret lenni, nem indultam volna. Anyu viszont feltételt szabott: ha részt veszek a szépségversenyen, akkor jelentkezhetek a színház Hair című musicaljébe, amit akkoriban terveztem - meséli.

Bianka pedig elindult, kipróbálta és győzött. - Bár szeretek csinoskodni, szépnek látszani, úgy érzem, nem vagyok szépségversenybe való. Mégis, mikor megnyertem a versenyt, forgott velem a világ! Az egész olyan királynős volt, sírtam, amikor a fejemre tették a koronát. Rögtön arra gondoltam: milyen büszke lehet most rám az anyukám! - mondja meghatottan.

Bianka édesanyja pedig minden évben megnézi a döntőt, de a lány is figyelemmel kíséri az eseményeket. - Nekem a vagány csajok tetszenek, azok, akiknek van kisugárzása a fotókon is - vallja.

Az idei megmérettetésre június 20-ig lehet jelentkezni itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!