Székesfehérvár

2015.11.26. 16:01

Glóbusz járt a legjobb civileknek

Székesfehérvár – A Civil Centrum Közhasznú Alapítvány a tízéves működése alatt legtöbbet segítőket részesítette díjban néhány napja, a születésnapi ünnepségen.

FMH-információ

A civil szervezetben tíz év alatt rengeteg munkatárs, önkéntes és szakember segített

A tizedik évben Univerzum-díjat alapított a civil élet számos területén munkálkodó, programokat fejlesztő és szervező, tréningeket tartó Civil Centrum Közhasznú Alapítvány, a CICE, öt kategóriában. Ezt segítők, pro bono közreműködők, inspiráló szakemberek, volt munkatársak, a programokat megvalósító önkéntesek kapták meg a minap. A legnagyobb elismerésben, a CICE Glóbusz-díjban azok részesülhettek, akik huzamosan, évek óta kiemelkedően tevékenykednek a szervezet céljaiért. Az erre az estére a világegyetem jelképeivel bolygóközivé hangolt Köfém művelődési házban tartott szülinapi ünnepségen Egey Tímea, Győrfi Gyula, Rétvári Gyuláné Hédi, Róth Péter, Sas Erika és Szántó János vehette át évek óta folytatott kitartó munkájáért a díjat.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!