Székesfehérvár

2016.05.05. 19:37

Hamarosan indul a Fehérvár Szépe -Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny - Június 15-ig lehet jelentkezni

Most új időszámítás kezdődik: június 15-ig jelentkezhetnek az idei versenyre a grandiózus álmokat dédelgető ifjú hölgyek.

Buthy Lilla

Volt egyszer egy kislány, aki folyton hercegnőset játszott. A gyönyörű, hosszú barna hajzuhatagába tiarákat tűzött, édesanyja magas sarkú cipőiben bukdácsolt a tükör előtt, vagy épp rózsaszín, pörgős szoknyájában produkálta magát a családtagok előtt. Tavaly nyáron a hercegnőből királynő lett, a meséből pedig valóság. A mindig mosolygós Varga Barbara, a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny 2015-ös győztese nem csak egy igazi koronát nyert, ő maga is gazdagodott. Magabiztosabb és még sugárzóbb lett. A 19 éves lány az egyik legnagyobb királynői feladatát is ügyesen megoldotta: háziasszonya lehetett a megye és város társasági élete egyik legkiemelkedőbb rendezvényének, a 3. Prémium Jótékonysági Sajtóbálnak.

Vannak, akiket a fehérvári teátrum színpadáról egészen a New York-i vagy épp a pekingi kifutókig repítette a sors. Mi az, ami közös bennük? Megmutatták, hogy minden lehetséges, de minden egy döntéssel, egy bátor elhatározással kezdődik. A jelentkezés az első lépés.

A tizennégy éves hagyományokkal rendelkező szépségverseny idei beharangozó sajtótájékoztatóján Molnár Tamás ifjúsági tanácsnok elmondta, hogy két éve már a város a jogtulajdonos a rendezvénynek, a Fejér Megyei Hírlap pedig a szervezője.

- Azt szeretnénk, hogy évről évre egyre többen jelentkezzenek és emeljék a verseny színvonalát. Nem csak Fehérvár szépét, hanem Fehérvár arcát is keressük, aki a következő évben háziasszonya is lesz a városnak - mondta.

Elekes András a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője hozzátette, az évek során sikerült megőrizni a verseny elit jellegét, nem lett tömegrendezvény.

- Ami jelentős változás volt, hogy a Vörösmarty Színházzal szorosabb együttműködést alakítottunk ki. A gálát Szikora János a színház igazgatója rendezte, a házigazdák Váradi Eszter Sára és Keller János színművészek voltak, a koreográfiát Rovó Tamás, a Vörösmarty Színház művésze álmodta meg és tanította be - fogalmazott. - Tavaly első alkalommal szerveztük meg a Királynők találkozóját. A gálát követően a döntő résztvevői, valamint gyönyörű udvarhölgyei kíséretében a szépségkirálynő Varga Barbara a Magyar Király Hotel erkélyéről köszöntötte a teret betöltő tömeget.

Erkély-jelenet idén is lesz, a leendő királynő és udvarhölgyei hintón vonulnak majd végig a Fő utcán, egészen a Városháza erkélyéig.

-  Magasabbra szeretnénk pozicionálni a versenyt. A királynőnek komolyabb feladatokat szánunk. Éppen ezért az idei évben a korhatárt megemeltük, már nem 16, hanem 17 év a határ. A célunk, hogy a verseny szervesen beépüljön a városi rendezvények sorába. Hogy Fehérvár szépe ne csak számunkra, hanem az egész város számára jelentse a város arcát, akit mindenki megismer az utcán, akire büszkék lehetnek - tette hozzá lapunk főszerkesztője.

A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre június 15-ig lehet jelentkezni a feol.hu-n, a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségének címzett levélben (Székesfehérvár, Ady Endre u. 15.),a [email protected] vagy a [email protected] címeken. Ha szeretnéd megmutatni magad a nagyvilágnak, küldd el nekünk a fenti elérhetőségek valamelyikére önéletrajzodat, egész alakos és portréfotódat, e¬mail címeddel, telefonszámoddal együtt.

Egy biztos, a bátor jelentkezők között lesz a királyok városának új királynője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!