Székesfehérvár

2016.06.26. 14:50

Jó buli a kölyköknek

Székesfehérvár - A Vízivárosi Kölyök Juniális szervezésében az is fő szempontot jelentett, hogy a gyerekek olyan programelemekkel is találkozzanak, amelyek értékrendjüket is fejlesztik.

Fejér Megyei Hírlap

Idén is volt Kölyök Juniális a Budai úton. A több mint két éve működő vízivárosi Lakóközösségi Információs és Szolgáltató Iroda (LISZI) már több nagyrendezvényt is megvalósított a városrészben élőknek. A délelőtti megnyitó után Nyári Bernadett interaktív bábelőadásával kezdődött a program, amelyek között a délutáni órákban is számos érdekesség várta az érdeklődőket. A Freestyle és Triál bemutató, a legkülönfélébb táncprogramok, illetve a vetélkedők is élményekkel teli pillanatokat tartogattak a résztvevőknek.

Láthatóan volt, akit egyáltalán nem zavart a nagy hőség Fotó: ÖKK

A szervezésben segédkezett a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, akik különböző érzékenyítési eszközöket hoztak a helyszínre, így a gyerekek és a felnőttek egyaránt kipróbálhatták, milyen például fehér bottal, vagy kerekesszékkel közlekedni. Különleges élményt nyújtott a hárompontos-dobóverseny, a rendvédelmi szervek gépjármű-bemutatói és interaktív feladatai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!