Székesfehérvár

2017.02.19. 20:48

Jótékonysági szeretetfutás a Halesz ligetben

Székesfehérvár – A résztvevők hozzájárulásukkal támogathatják az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény alapítványát.

V. Varga József

A Szivárvány Szociális Alapítvány az V. Székesfehérvári Jótékonysági Szeretetfutáson összegyűlt összeget a hátrányos helyzetű tanulók fejlesztéséhez, oktatásához szükséges speciális eszközök beszerzésére fordítja majd.

Jövő szombaton ismét a Halesz ligetben találkoznak a futni vágyók, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmód és a testmozgás fontosságára. Pothárn Fanni Sára BSI futónagykövet és csapata február 25-én, szombaton minden mozogni, kikapcsolódni vágyó gyermeket és felnőttet vár, akik ezúttal is két táv teljesítése közül választhatnak.

A futás napján már kora reggeltől várják az indulókat. A hivatalos megnyitót 9 óra 15-kor tartják, majd a közös bemelegítést követően a 2 kilométert futók 10 órakor, a 7 kilométert vállalók pedig 10 óra 20-kor startolnak. A célba érkezőket frissítővel és meglepetéssel várják a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!