Székesfehérvár

2015.03.29. 12:12

Ki gázolta el a kutyát? - Az eb gazdája és a polgárőrök is mást állítanak

A nő azt állítja, a polgárőrök ütötték el kutyáját március 27-én este Csalán, míg a polgárőrség munkatársa cáfolja ezt az állítást.

Sebestyén Lilla

Elképesztően sok megosztást kapott az egyik közösségi portálon az a történet, amelyet Nagy Diána tett közzé. Állítása szerint, Csalán sétáltatta kis kutyáját március 27-én este hat óra környékén, amikor feltűnt az utcában a csalai polgárőrség autója és elgázolta az ebet.

- A kutyától maximum öt méterre álltam, amikor jött a csalai polgárőr autó. Lassan közeledett, gázt adott majd mindkét jobb oldali kerekével áthajtott fékezés nélkül a kutyán, és ugyan azzal a lendülettel tovább is hajtott. Míg én az út szélén integettem hogy álljon meg vagy lassítson, a  kiskutyám azonnal elpusztult! Felkerestem őket és nem vállalják tettüket! - írta oldalán a nő.

Mi is felkerestük a városi polgárőrséget, ahol az egyik munkatársuk szívesen válaszolt a kérdéseinkre, de neve elhallgatását kérte. Az úr azt állítja: nem a polgárőrség volt a tettes, az autójuk előtt közvetlenül egy fekete jármű haladt, az ütötte el az állatot. Az eb állítólag nem volt megkötve - pedig póráz nélkül sétáltatni szabálytalan - és a gazdája sem volt a közelben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!