Székesfehérvár

2017.05.29. 10:42

Kutyás és nem kutyás békésen egymás mellett

Folytatódik az interaktív kutyás tréning az Öreghegyen.

Folytatódik a „Békés egymás mellett élés!” című, kutyásoknak és nem kutyásoknak egyaránt szóló tréningsorozat az Öreghegyi Közösségi Házban. Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő megtanítja, miből tudjuk biztosan, hogy egy kutya nem jelent veszélyt senkire.

Április közepén indították útjára a „Békés egymás mellett élés!” című interaktív tréningsorozatot az Öreghegyen. A cél, hogy a sűrűn lakott, családi házas övezetben orvosolják a kutyások és nem kutyások között felmerülő nézeteltéréseket, és megértéssel forduljanak a kutyáktól félők, az őket nem szeretők irányába is.  A sorozatot Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő, tréner vezeti.

A következő program május 30-án, kedden 18.00 órakor kezdődik az Öreghegyi Közösségi Házban. Ezen az előadáson a kutyások megtudhatják, miként lesz mindenki számára jól látható, hogy egy kutya nem jelent veszélyt senkire.

A szervezők kérik, hogy a tulajdonosok kutyák nélkül érkezzenek a programokra. A részvétel ingyenes.

Forrás: Önkormányzati Kommunikációs Központ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!