Székesfehérvár

2016.09.27. 19:50

Lila lufik a stresszmentes életért

Székesfehérvár -Lila léggömbökkel a kezükben körbefogták, jelképesen körülöleték az Országalmát: így igyekeztek felhívni a figyelmet az SM betegekre és gondjaikra.

Gábor Gina

Az Európa Klubban tegnap vetítették azt a filmet, amely rögzítette Mészáros János útját, ezzel a címmel: 1 ember, 2 keréken, 3 Amerikán át. Mészáros János a sclerosis multiplexben szenvedők nagyköveteként kerékpárral járta be a világot, hogy felhívja a figyelmet az SM betegekre.

A filmvetítés után a résztvevők az Országalmához sétáltak, ahol stresszmentes életet kívántak az SM betegeknek, mert az életüket leginkább az könnyíti meg. Az alapítvány elnöke arra kérte a résztvevőket, a lufival együtt engedjék el gondjaikat is Fotó: Koppán Viktor

Majd a Sclerosis Multiplex Alapítvány elnöke, Guseo András főorvos vezetésével a közönség az Országalmához sétált, s elengedték a lila léggömböket. Siákné Mária, az alapítvány titkára üzenetet mellékelt a lufihoz. Remélik, lesz, aki rálel, és visszaküldi az alapítvány címére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!