Székesfehérvár

2016.03.21. 18:33

Megújul a Szeder utcai 7. számú bölcsőde

Székesfehérvár - Idén a Szeder utcai 7. számú bölcsőde újul és szépül meg a KÉPES program égisze alatt.

A KÉPES, azaz a Közösségi Értékteremtő Program - Együtt Székesfehérvárért! elnevezésű kezdeményezés célja, hogy a vállalati szféra és az önkormányzat összefogásában olyan megoldásra váró feladatok valósuljanak meg, melyek maradandó értéket teremtenek.

A 2016-os év konkrét céljairól sajtótájékoztatón számoltak be, ahol kiderült: ezúttal a bölcsődéket újítják fel, teszik komfortosabbá.

Idén a Szeder utcai 7. számú bölcsőde újul és szépül meg, ahol a programban résztvevő cégeknek és az önkormányzatnak köszönhetően egy közel 40 millió forintos beruházás valósul meg. A felújítás többek között érinti a bölcsőde udvarának akadálymentesítését, a szennyezett talaj teljes cseréjét és a befüvesítését, a kiszáradt, beteg növények, fatuskók és balesetveszélyes aknák, betonelemek eltávolítását, illetve szárazságtűrő növények telepítését. Kicserélik továbbá az udvari játékokat, a nyílászárókat, kiépítenek egy motorozó-pályát, és felújítják a teraszárnyékoló rendszert is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!