Székesfehérvár

2014.07.26. 17:27

Megválasztották a szépek szépét

Székesfehérvár - A Nem csak a húszéveseké a világ fehérvári nyugdíjas klub tartott Anna napi ünnepséget a Felsővárosi Közösségi Házban, szombat este.

Sebestyén Lilla

A Nem csak a húszéveseké a világ nyugdíjas klub, most már tizenhárom éve, hogy megünnepli Anna napját, és ezzel együtt megválasztják a szép korúak szépét is. Bognár Mária, a klub vezetője elmondta, ilyenkor összegyűlnek mindahányan, beszélgetnek, falatoznak és felteszik a királynő és két udvarhölgye fejére a koronát, amit aztán estig tartó tánc követ. Ez évben - rendhagyóan - egy öttagú zsűri értékelte a hölgyeket, mozgásuk, öltözetük, viselkedésük alapján, és aki a legtöbb pontot kapta, az ülhetett a " trónra". Idén Lits Andrásné Anna, vehette át a megtisztelő fejdíszt, illetve két udvarhölgye, Olasz Istvánné Mária és Karácsony Zoltánné Julianna.

 

- Véleményünk szerint hatalmas dolog, ha ebben a korban valaki koronát kap, ezért érezzük fontosnak, hogy minden évben hagyjuk versenyezni a hölgyeket - mondta mér el a szervező, aki azt is hozzátette: Idén, azért is nagy az öröm, mert mind a három díjazott egyesületi tag.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!