Minden a Nagy Vadászra emlékeztet

2017. április 19., 16:23 szerző: FMH-információ
komment
Székesfehérvár –Az 50 évvel ezelőtt elhunyt Gróf Széchenyi Zsigmondra emlékezik a Székesfehérvári Természetbarát Szövetség.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A magyar vadászati kultúra és irodalom kimagasló alakjára emlékező programsorozatban tegnap Bobory Zoltán költő beszélgetett dr. Csiák Gyulával a híres vadász-író munkásságáról.

Április 22-én, szombaton a Sárpentelei Parkerdőben tartják a Székesfehérvári Városi Természetbarát Találkozót: lesz 15-15 km-es gyalogos emlék-, és családi kerékpáros túra, mindkettőre a Vadex Mezőföldi Zrt. Tolnai utca 1. szám alatti székházának udvaráról rajtoltatják a résztvevőket 8-9.30 között, a nevezési díj 200 forint (diákoknak ingyenes). Délután 12.30 órakor a parkerdőben, a Széchenyi Zsigmond emlékkőnél kezdődik megemlékezés, a díszvendég gróf Széchenyi Zsigmondné Mangi néni lesz. Műsort adnak az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és EGYMI diákjai, az emlékfaültetés után áldást mond Tóth Tamás esperes. A természetbarátok emlékhete április 28-án zárul a „Bwana Kelele” című fotókiállítás megnyitójával a Fehérvári Civil Központban.

FMH-információ

2017. április 19., 16:23 szerző: FMH-információ

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...