Székesfehérvár

2014.08.12. 18:25

Mutasd magadat! Civil fiatalok keddi bemutatkozása a városban

Székesfehérvár - Mutasd magad, fiatalság! címmel szerveztek egész napos programot a belvárosban, majd a civilközpontnál a Kap-Tárosok.

Fejér Megyei Hírlap

A plaza előtt fiatal lányok táncolnak, előbb kissé bátortalanul, aztán egyre jobban belelendülve: a Flying Crisis csoport néhány hónapja gyakorol a Fehérvári Civil Központ egyik termében. Más, fiatalokból önszerveződő csoportokat is támogat az őket segítő Kap-Tár szervezet, melynek két felelőse tervezte meg a keddi eseményt. Mint Handa Edina ifjúságsegítő elmondta, az augusztus 12-i Fiatalok világnapjára, a fiatalság helyzetére szerették volna ráirányítani a figyelmet, ezért adtak teret különböző öntevékeny, vagy alkotócsoportjaik bemutatkozásának. Az utcán zajló performanszok egymás megismerésére is jó alkalmat teremtettek.

Fiatal zenekarok is bemutatkozhattak a Kap-Tár keddi rendezvényén, pirosban Handa Edina ifjúságsegítő, a főszervező (Fotó: Molnár Artúr)

Címkék#kap-tár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!