Székesfehérvár

2014.11.24. 19:51

A Rákóczi út jelenleg munkaterület, de eddig is sokan fordultak vissza

Székesfehérvár - A városban autóval közlekedők egy része szerint egyre nehezebb haladni az utakon, s a sok új változás sem könnyíti meg a négykerekűek tulajdonosának dolgát.

Kocsis Noémi

Az internetes hozzászólásokból úgy tűnik, kifejezetten nem szeretik az autósok azokat a változásokat, amelyek például egy megszokott útvonal felé bekanyarodás tiltásával járnak. Egy hete kikerült a visszafordulást tiltó tábla a Rákóczi út elválasztó részére. Ugyan a Kresz szerint eddig sem lehetett volna itt az E-on irányába visszafordulni, ám a reggeli csúcsforgalomban sokan éltek ezzel e menekülési útvonallal. Most csak a József utca irányába fordulhatnak a járművezetők, ám akinek nincs ott dolga, inkább a József utcai parkolókban lavírozva igyekszik visszafordulni a megcélzott irányba.


A megfordulást tiltó tábla kicsapta a biztosítékot a járművezetőknél, itt jól tesszük, ha nem ügyeskedünk át a másik irányba
Fotó: Koppán Viktor

- A Palotai útról a Kelemen Béla fele balra kanyar megszüntetése totálisan értelmetlen - fogalmazta meg nem tetszését a válaszadók egyike, de más utak esetében is jeleztek panaszokat olvasóink. A közlekedési iroda jövő hétfőn tart műszaki bejárást a Rákóczi út és a Várkörút jelenlegi építési területeinek ügyében, ekkor kaphatunk teljesebb képet a változások tapasztalatairól is. A rendőrség illetékesét is megkérdeztük, Kiss Z. Edward szóvivő elmondta, a rendőrség nem települ ki direkt bírságolni a változásokkal érintett helyszínekre, de járőreik szabálysértés felfedezése esetén természetesen büntethetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!