Székesfehérvár

2015.06.28. 18:54

Nyertek a fehérvári focisták a 60 év felettiek bajnokságán

Szombaton az Magyar Labdarúgó-szövetség rendezésében került sor a 60 évesnél idősebb futballisták országos döntőjére.

Bobory Balázs

Az MLSZ minden évben gondol az örökifjú játékosokra, és megszervezi a 60 év felettiek bajnokságát. A székesfehérvári csapat a közép-nyugat-dunántúli régióban szerepelt, és a Várpalotát, a Veszprémet és a Pápát megelőzve vívta ki a jogot, hogy a szombati országos döntőben szerepelhessen, a fináléra a BVSC Szőnyi úti pályáján került sor.

A szervezők a 12 régió legjobbjait négy hármas csoportba sorsolták. A fehérváriak a Nagykanizsát 1-0-ra győzték le, majd jöhetett az idősebb Dárdai Pállal felálló Pécs együttese, amelyet kiváló mérkőzésen 2-1-re vertek Tiber Lászlóék.

Fister Ferenc is jól játszott Fotó: Molnár Artúr

Az elődöntőben ismét egy szoros csata következett a Békéscsaba ellen, a rendes játékidő nem hozott döntést, 1-1-el zárult a csata, de a büntetőlövések után Székesfehérvár jutott a fináléba.

A döntőben következett a Debrecen, és egy kiváló teljesítmény, Székesfehérvár alakulata 3-1-re győzött és országos bajnok lett ebben a korosztályban. A szervezők Kuti Lászlót választották a legjobb mezőnyjátékosnak.

A csapat tagjai: Fenyvesi Tamás, Vass József, Mocsári Miklós, Fister Ferenc, Sugár Tibor, Hegyi Iván, Kuti László, Decsi János, Tiber László, Szabó József, Pable Ottó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!