Székesfehérvár

2017.08.21. 09:59

Nyilvános zen meditáció, tanulási lehetőséggel

Székesfehérvár – Szaladják 'Taikyo' István tart 2x25 perces meditációt a székesfehérvári Táncsics Mihály u. 6. szám alatt – ingyenesen.

Szanyi-Nagy Judit

Szaladják 'Taikyo' István, a One Drop Zen nemzetközi szervezet tanítója, a japán Shodo Harada Roshi mester tanítványa tart 2x25 perces meditációt, közben 5 perces szünettel, aztán egy félórás tanítással, beszélgetéssel zárva az estét. Nem kell hozzá előképzettség – szól a szervezők felhívása.

A korábbi alkalmakhoz hasonlóan ezúttal is pontosan kezdenek majd a meditálók: augusztus 21-én, hétfőn 17.15-kor. Ha valaki nem ér oda a kezdésre, a szünetben is csatlakozhat – a belépési lehetőséget a felkapcsolt előszobai villany jelzi majd.

A résztvevőknek meditációs ülőpárnát és alátétet biztosítanak a szervezők.

A helyszín a székesfehérvári belváros: Táncsics Mihály u. 6. fszt. 3. (az Árpád fürdőtől a második ház a Romkert irányában, nincs kiírva, a macskás bejárati ajtót kell keresni a félemeleten)

Az ingyenes alkalmak folytatódnak: az augusztus 21-ei időpontot követően augusztus 28-án lesz még ebben a hónapban meditációs lehetőség, szintén 17.15 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!