Székesfehérvár

2017.07.14. 17:11

Őszig még dolgoznak a Koppány utcában

SZÉKESFEHÉRVÁR - A csapadékvíz-elvezető rendszer megújításán a kivitelező augusztus végéig dolgozik a Felsővárosban, az útburkolat javítása jövő tavasztól kezdődhet meg.

Kocsis Noémi

Pénteken délután bejáráson szemlézte Cser-Palkovics András polgármester a beruházás kivitelezőivel, valamint Földi Zoltán területi képviselővel a Koppány és Csutora utcákban jelenleg is folyó munkálatokat. Az önkormányzat tavasz végén uniós forrásból kezdte meg a Felsővárosban a csapadékvíz-elvezető rendszer megújítását. Az érintett utcákban, ahol a megnövekedett beépítések miatt nagy mértékű igény keletkezett a csapadékvíz elvezetésére, s így a káresemények elkerülésére, a belterület védelmét szolgáló, zárt rendszerű csapadékvíz-elvezető rendszert építenek ki. A fejlesztés párhuzamosan két ütemben is zajlik a területen, s mint a bejárás során elhangzott, jó ütemben haladnak, egy kicsivel a tervezett ütemterv előtt is járnak az összesen 448 milliós beruházással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!