Székesfehérvár

2017.04.02. 15:05

Komolyan vették a versenyt a sportos hölgyek

Székesfehérvár - A nyugdíjas asszonyok nagyon otthonosan mozogtak az ügyességi számokban, kifejezetten komolyan vették a versenyt.

Szabó Zoltán

Már a tizedik alkalommal rendezték meg a városi nyugdíjas sportvetélkedőt az István Király Általános Iskolában. Ezúttal a női csapatok négyes döntője következett az István Király Általános Iskola tornatermében, a tankerület, illetve az önkormányzat támogatásával. Magony Tamástól, a sportiroda munkatársától megtudtuk, hogy a nyugdíjasok állítják össze az ügyességi feladatokat, az ünnepélyes díjkiosztást pedig majd a Lecsófesztiválon tartják.

Kosárlabdát is vezetniük kellett a versengő csapatok tagjainak
Fotó: Molnár Artúr

A szombati verseny négy csapata közül első lett az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Palotavárosi Klubja - a csapat vezetője Halász Istvánné -, 27 ponttal, a második helyet szerezte meg a Tóvárosi Nyugdíjasok Baráti Társasága, Kovács Ferencné vezetésével, 24 ponttal, a harmadik helyen az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Cser János Postás Klubja végzett, Barkóczi Pálné irányításával 16 pontot szereztek, és negyedik lett az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Belvárosi Klubja, Kertész Lászlóné vezetésével, 13 pontos eredménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!