Székesfehérvár

2017.08.15. 16:16

Bíborka gazdája kórházba került, ki viszi haza a kutyust?

SZÉKESFEHÉRVÁR - A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny történetében először jótékonysági kampányba kezdtünk - az állatszerető döntős lányokkal karöltve.

Szanyi-Nagy Judit

Lelkes, visszafogott, ugrándozó, sportos, családbarát és inkább egyedül élő - más igények, de egy közös bennük: mindannyian gazdára várnak a Herosz állatotthonban.

Mi, a döntős lányokkal és olvasóinkkal együtt segítünk! A napról napra bemutatott kedvenceket örökbefogadhatják, s emellett még gyűjtésben is részt vehetnek az állatotthon javára!

Az így összegyűlt összeget a szépségek az augusztus 26-ai döntőn adják majd át a Herosznak. Segítsen, hogy segíthessünk! Ismerkedjenek meg Kiss Etelkával és a csupaszív Bíborkával!

Kiss Etelka és a kicsit félénk, csupaszív Bíborka
Fotó: Radnai Zoltán

Bíborka gazdája kórházba került, és nem volt, aki ezek után gondoskodjon róla. Megviselte a hirtelen váltás, félénk és elsőre néha kicsit bizalmatlan az idegenekkel. Mióta bekerült, oldódott, az ismerős emberekkel már kezd barátkozni. Szereti, ha simogatják, vágyik a szeretetre, de még idő kell neki, hogy teljesen feloldódjon.

Sok foglalkozásra van szüksége, és egy olyan gazdára, aki sokat tud vele lenni. Inkább csak nagyobb, 16 éven felüli gyerekek mellé javasolják, de időseknek is jó társa lenne. Lakásba vagy kinti-benti kutyának szeretnék örökbe adni.

Kiss Etelka jelenleg egy nyúl büszke gazdája, de a kisebb kutyákat is szereti.

Ha segítene, de örökbe fogadni nem tud, van más megoldás is:

a menhelyen élő, mintegy 110 kutyának és 80 macskának, valamint gondozóiknak átutalással is segíthet. Az összegyűlt összeget a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője augusztus 26-ai döntőjén adják át a döntős lányok a Herosz állatotthonnak.

 

Eddig várjuk felajánlásaikat az alábbi számlaszámra: MKB Bank, 10300002-10583135-49020023. A közleménybe azt írják: állatmenhely.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!