Székesfehérvár

2015.02.22. 21:20

Testvérek találkoztak - Az egyesület évek óta szervezi a programot

Székesfehérvár - A Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület farsangfarki testvértalálkozót rendezett szombaton a Szabadművelődés Házában.

Bodajkról, Budapestről, Csákvárról, Gántról, Iváncsáról, Lepsényből, Lovasberényből, Martonvásárról, Nádasdladányból, Perkátáról, Sárkeresztesről, Velencéről és Székesfehérvárról érkezett az a tizenegy „testvércsokor", akik gyermek- és lakásotthonokban, nevelő szülőknél más-más ellátási helyen élnek, közel ötvenen. Sajnos ritkán adatik meg, hogy vér szerinti testvérek egy egész napot vidámságban és hasznosan tölthessenek együtt – mondta Janó Andorné, az egyesület elnöke, épp ezért szervez hasonló alkalmakat a Vigyázó Kéz több éve.

Le sem lehet tagadni a jó hangulatot, amit például a fánkevő verseny is garantált szombaton. Fotó: Vigyázó Kéz egyesület

Nagy sikere volt szombaton a fánkevő versenynek, a múmiakészítésnek, a zsákban futásnak és a saját kezűleg elkészített ajándékoknak, amelyekkel a testvérek lepték meg egymást. A Vörösmarty Színház munkatársai Csidei Niki vezetésével, Petra, Dávid, Dorka, Zoli, Andrea, Kati, csapatjátékokat szerveztek, a fodrász Pölöskei Andrea, a sminkes Kukorelli Petra, a kézművesek, Gonda Emma, Nyevrikelné Zsuzsa, Varga Magdolna és a többi segítő pedig a többi érdekes programot nyújtotta a gyerekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!