Székesfehérvár

2014.07.30. 20:17

Új képzési modell a Kodolányin

Budapest, Székesfehérvár – A Kodolányi János Főiskola munkaerőpiacra felkészítő, magas színvonalú oktatást biztosító új képzési modelljével is megismerkedhetnek azok az érdeklődök, akik ellátogatnak az augusztus 1-jei nyílt napra Budapesten és Székesfehérváron.

Munkatársunktól

A Kodolányi weblapján már elérhetőek a pótfelvételire meghirdetett szakok, de a főiskola gondol a felsőoktatási szakképzés iránt érdeklődőkre is. Egy közel nyolc éves fejlesztés eredménye az a képzési modell, amelynek egyes elemei a nemzetközileg sikeres elit-egyetemek tapasztalataira épülnek a főiskolán.

A PIQ & Lead™ felsőoktatási képzési modellnek köszönhetően a Kodolányin végzettek vezetési – menedzsment ismeretekkel is felvértezve felkészült munkavállalóként jelenhetnek meg a munkaerőpiacon. A program erőssége, hogy a hallgatók szakjuktól függetlenül tanulmányaik során belehallgathatnak más képzésekbe is, tanulmányaik végzését pedig a kezdetektől fogva karriertanácsadó-mentor segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!