Székesfehérvár

2017.02.15. 20:30

Újra szeretetfutás - A 2 és a 7 km-es távok közül lehet választani

Székesfehérvár - Szombaton ismét a Halesz ligetben találkoznak a futni vágyók, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmód és a testmozgás fontosságára.

FMH-információ

Pothárn Fanni Sára BSI futónagykövet és csapata február 25-én vár minden mozogni, kikapcsolódni vágyó gyermeket és felnőttet, akik ezúttal is két táv teljesítése közül választhatnak az V. Székesfehérvári Jótékonysági Szeretetfutáson.

Több mint kétszázan futottak együtt tavaly, Valentin napjának reggelén a negyedik Székesfehérvári Jótékonysági Szeretetfutáson. Az időjárás kegyeltjei megúszták az esőt, napsütésben rajtoltak Fotó: Koppán Viktor

A részvétel, mint mindig, idén is ingyenes, azonban újra lehetőség nyílik arra, hogy a résztvevők hozzájárulásukkal támogathassák az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény alapítványát. Az összegyűlt összeget a hátrányos helyzetű tanulók fejlesztéséhez, oktatásához szükséges speciális eszközök beszerzésére fordítja majd. Regisztrálni a helyszínen is lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!