Székesfehérvár

2016.07.05. 18:20

Útfelújítások a Felsővárosban

Székesfehérvár - Befejeződött a járdafelújítás a Szövetség utcában. Erről, valamint a Felsővárost érintő legújabb beruházásokról tegnap sajtótájékoztatón számolt be Földi Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője.

FMH-információ

A Szövetség utcában most elkészültek a járdafelújítás második szakaszával: a teljes beruházást - amely 11 millió forintot tett ki - a képviselői keretből sikerült finanszírozni - hangsúlyozta Földi Zoltán. A képviselő bejelentette: elkezdődött az út- és járdafelújítás az Attila utcában, a Berényi út és a Koppány utca közötti szakaszon is.

Földi Zoltán a Szövetség utcában, ahol felújították a járdát Fotó: Molnár Artúr

A munkálatokra a Saára Gyula-program keretében nyílik mód. A következő hetekben elkészül ez a bruttó 60 millió forint értékű beruházás is, amelynek során egyebek között az autóút 5 és fél méter szélességben új aszfaltburkolatot és szegélyt kap.

Az építkezést három ütemben végzik, elsőként a Berényi és Ond utca, majd az Ond és a Kund utca, végül a Kund és a Koppány utca közötti szakasz kerül sorra. Az Attila utcai beruházás augusztus végére fejeződik be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!