Hálózatosodás - Kereskedelemfejlesztés európai hálózatépítési rendszerrel

2016. november 16., 18:56
A cégeknek versenyképességük érdekében nemzetközi színtéren is folyamatosan képviselniük magukat.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 1

Ahogy azt az IMP3rove Academy felmérése is mutatja komoly üzleti jelentőséget tulajdonítanak a vállalatvezetők a nemzetközi hálózatosodásnak. Ebben olyan nemzetközi szervezetek lehetnek a vállalkozók segítségére, akik kiterjedt határon túli kapcsolatokkal rendelkeznek. Ilyen többek között az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata.

Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként,  egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 60 országban. A hálózat magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvéseiben.

A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit.

Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

2016. november 16., 18:56