Utazó

2015.11.10. 22:17

Ha Siófokon buli van, akkor íme a Mala Garden! (x)

Vannak, akik olyan cégeknél, vállalatoknál dolgoznak, ahol szokás év végén kiengedni a gőzt, és egy nagy, közös céges bulit tartani valami jó kis helyen, egy szuper kis wellness hotelben.

Nem rossz ötlet, hiszen ilyenkor a kollégák jobban megismerik egymást is, meg a főnököket is, és végre a folytonos munka után egy kis privát összejövetelen engedhetik el magukat.

A sikeres cégek szívesen csinálnak ilyen bulikat, zömmel év végén, hiszen közösségépítő ereje van, meg különben is az amerikai filmekben is annyi ilyet látni

Az azonban külön gond, hogy kitalálják a megfelelő időpontot és helyszínt. Remek lehetőség szokott lenni egy-egy eldugott vadászház, erdei lak, azonban ott az ételről-italról a vendégeknek kell gondoskodni, tehát mégsem olyan jó buli. No, de mire valók a wellness hotelek? Persze, hogy örömmel fogadnak egy-egy ilyen csapatot, s megtesznek mindent azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Kiváló helyszín lehet egy ilyen céges bulinak a téli Balaton part, hiszen már a látványa is lenyűgöző. És ha Balaton, akkor Siófok, ha Siófok, akkor pedig Mala Garden !

Néhány koktél után a vendégek hihetik akár azt is, hogy egyenesen Balira vitte őket a cég, hiszen a Mala Garden hangulata magát Balit idézi. A hotel és az étterem egzotikus hangulatvilágot nyújt a vendégeknek, és akár az étteremben vacsorázik a nagy csapat, akár a wellnessben masszíroztat, gőzöl, vagy pezseg a jaccuziban, akár a medencében lubickol, páratlan panoráma nyílik az északi part lankás domboldalaira, a szemközti városok kivilágított képében gyönyörködhet a nagyérdemű. Lássuk be, kevés van, mi szebb, és jobb annál, mint az egész évi hajtás után megpihenni egy egzotikus helyen, ahol a kollégákkal jót lehet beszélgetni, fürdőzni, iszogatni, s mindezt pazar környezetben.

Egy-egy ilyen év végi céges összejövetel során azért összekötik a kellemest a hasznossal, és évértékelést, esetleg egy rövidebb képzést is beiktatnak, vagy megbeszélik a következő év terveit. Nos, a Mala Garden ennek is otthont ad, hisz az étteremben rendezvények is tarthatók. De persze az ilyen évzáró rendezvényeken mégis első a kikapcsolódás, ama bizonyos fáradt gőz kiengedése, szórakozás, mely célra a Mala Garden Hotel tökéletes lehetőséget nyújt. Egzotikus konyháján mindenki talál magának, és az ízlésének megfelelő fogást. A hotel nemzetközi konyháján található távol-keleti, maláj, és thai étel is, de az egészséges életmód hívei is válogathatnak a különféle saláták, halak között. A magyar konyha kedvelőinek pedig magyaros ételekkel kedveskednek, igaz újragondolt receptek szerint. A céges összejövetelek, évzáró rendezvények mi mással is zárulhatnának, mint egy jó kis bulival, ahol finom borokat kóstolhatnak a vendégek a hazai legjobbak közül: Villányi, tokaji és természetesen balatoni borok társaságában bulizhatunk.

Ha szerencsénk van egy-egy ilyen évzáró partyn, akkor még az időjárás is kedvező, azaz esik a hó és befagy a Balaton, hogy lekorcsolyázhassuk az evés-ivás plusz kalóriáit, esetleg hóemberépítő versenyt rendezzünk, vagy egy jó nagy hógolyó csatát vívjunk kollégáinkkal, barátainkkal. Jól átfagyva, kifáradva, piros arccal betérve a Mala Gardenbe, talán még egy kis forralt bort is kaphat a csapat, ami szintén elmaradhatatlan kelléke egy jó évzáró bulinak.

Ha ti is úgy érzitek, hogy a remek hangulatú évzáró partyhoz egy remek hely dukálna, akkor ne keressetek tovább, foglaljatok helyet a Mala Gardenben , és garantáltan fantasztikus élményekben lesz részetek, amiről még következő évben is beszélni fognak a kollégák!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!