Velence

2015.08.31. 15:45

Családi Kör grillezéssel és focival

Velence - A szeptember 5-ei Hírlap Jótékonysági Bringatúrán nem csak tekerni lehet. Amatőr grill és futballbajnoksággal várjuk az érdeklődőket a Velence Korzón. Nevezzen ön is!

Sebestyén Lilla

Az 5. Hírlap Jótékonysági Bringatúra amelyet ezen a hétvégén, szombaton rendezünk a Velence Korzón idén több újdonsággal is várja a kerékpározás szerelmeseit. Így például a Kavics Grillbajnokság Velence 2015 Jótékonysági amatőr streetfood versennyel, ami fél tizenegytől egy óráig tart majd, illetve a Kavics Strandfoci Kupa Velence 2015 Jótékonysági amatőr versennyel, ahol tíztől délután háromig rúgják majd a bőrt.

A grillbajnokságra amelynek fődíja egy 80 000 forint értékű Kavics Spa Klub & Hotel ajándékcsomag az egész csapatnak szeptember 2-ig lehet nevezni. A jelentkezési díj ellenében, pedig minden négy fős csapat kap faszenet és az ételek három fő étel és egy desszert elkészítéséhez a főbb alapanyagokat is biztosítják.

- Kevesen tudják, de az számít grillezésnek, amikor valamit nyílt lángon sütünk - árulta el Ferenczi István, a Magyar Grillszövetség elnöke és egyben a verseny zsűrijének az elnöke is - , aki a fortélyokra is kitért: - Fontos, hogy ne süssük túl a húst és tanuljunk meg játszani a tűzzel, egész pontosan a hővel. A versenyen nagy kihívása a sajt sütés lesz, ott elképesztően gyorsan kell dolgozni.

A strandfocira legkésőbb szeptember 4-ig lehet nevezni. Utóbbi aranyérmes csapatának díja szintén a Kavics Spa Klub & Hotel ajándékcsomagja, amely ez esetben 100 000 forint értékű.

Vagyis a szombati bajnokságok nem csak jó mókaként szolgálnak, de nyerni is lehet a próbatételekkel. Ráadásul a nevezésekből befolyt összeg felét Szomor Csongor gyógyulására fordítják a szervezők.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!