Videoton

2014.02.08. 16:05

Nem sikerült a bravúr a Videoton FC II-nek

Székesfehérvár - Az NB II-ben szereplő Tatabánya FC látogatott szombaton a megyeszékhelyre, hogy megmérkőzzön a fehérváriak második csapatával. Az összecsapás végig kiélezett küzdelmet hozott, a vendégek végül minimális különbséggel bizonyultak jobbnak.

Krebsz András

Videoton FC IITatabánya FC 2-3 (2-2)

Sóstói Stadion, 30 néző, vezette: Nagy Károly

Videoton II (első félidő): Sándor – Farkas, Kiprich, Jankovics, Barcsay – Baracskai, Ács, Paudits, Molnár, Varga – Havasi. (második félidő): Gábor – Farkas, Kiprich, Jankovics, Tóth – Varga(Barcsay 80), Ács(Baracskai 66), Teixeira, Molnár(Paudits 66) – Perics, Elek. Vezetőedző: Vítor Campelos.

Tatabánya (első félidő): Dombai – Almási, Páles, Ludánszki(Szamosszegi 42), Zámbó – Kovács, Hullám, Kis – Birtalan, Móri, Batizi-Pócsi. (második félidő): Farkasdi – Beszterczei, Szamosszegi, Papizsanszkij, Radnai – Bozsik, Czanik, Bakos – Weitner, Szabó R., Puskás. Vezetőedző: Bozsik Péter.

 

A tatabányaiak kezdtek aktívabban, mégis az NB III-ban szereplő hazaiak szereztek vezetést. A 19. percben Molnárt remek cselei után buktatták a tizenhatoson beül, a jogosan befújt büntetőt Havasi értékesítette, 1-0. Nem örülhettek sokáig a fehérváriak, két perccel ezután Páles egy pontrúgást követően az ötösről fejelt Sándor kapujába, 1-1. Az egyenlítés után egyre erősebb lett a nyomás a piros mezeseken. Birtalan ugyan még elrontotta a ziccerét, a 27. percben azonban ismét rezdült a Vidi II hálója: Hullám óriási kapufája után Móri eszmélt a leghamarabb, a vendégek játékosa közelről nem hibázott, 1-2. Ezután kis híján Farkas egyenlített, távoli lövését azonban Dombai tolta szögletre. Már a szünetet várták a csapatok, amikor az utolsó pillanatokban érkezett Havasi, aki remek megoldásával kiegyenlített, 2-2.

A fordulást követően már kevesebb helyzetet jegyezhettünk fel, ezek is leginkább a vendégek előtt akadtak. Az erősödő Tatabánya fölény aztán a 71. percben góllá érett: Beszterczei ment el a jobb oldalon, a centerezését Puskás helyezte a hálóba, 2-3. Innentől komolyabb helyzet egészen az utolsó percig nem alakult ki, ekkor Czanik hagyott ki óriási ziccert, Gábor nagyszerűen védett. A hazai nézők a lefújás előtt még egy büntető gyanús szituációt kérhettek számon Nagy Károly játékvezetőn, de a bíró nem fújt a sípjába.a

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!