Videoton

2015.04.24. 16:09

Javításra készül a Vidi

Székesfehérvár - Az OTP Bank NB I-es labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a 12. Pécsi MFC-Matias-t fogadja a listavezető Videoton FC.

Ferencz Balázs

11 pont. Hat mérkőzéssel a bajnokság vége előtt ennyi az előnye a mezőnnyel szemben a Videoton FC együttesének. A hőn áhított bajnoki cím meccsről-meccsre közelebb kerülhet, feltéve, ha nyeri mérkőzéseit a Vidi. Az utolsó hat fordulóban csak a PMFC-vel és a Kecskeméttel játszik itthon a piros-kék egylet, és mivel Debrecenben, Kispesten, Pakson és a Fradi otthonában sem vár majd könnyű csata a fehérváriakra, így a szombaton, 18 óra 30 perckor kezdődő Pécs elleni bajnokin sokat jelentene a három pont megszerzése.

Gyurcsó Ádám (közép) szerint a Ligakupa-búcsú nem zavarta meg a csapatot, kijavítják a hibákat
Fotó: Molnár Artúr

A transfermarkt.de labdarúgással foglalkozó német szakportál számításai szerint a gólpasszok tekintetében Messi (Barcelona), De Bruyne (Wolfsburg), Fábregas (Chelsea) hármas után Gyurcsó Ádám a 4. legjobb kiszolgáló Európában a maga 15 gólpasszával. A fehérvári szélső szerint nem szegte kedvét a csapatnak, hogy búcsúzott a Ligakupától, a bajnokságban kijavítják a hibákat, és eredményesebbek lesznek. Az MK-ban kétszer, a bajnokságban egyszer már legyőzte idén a Vidi a Pécset.

- Nem lesz egyszerű a Pécs elleni mérkőzés sem, pláne úgy, hogy már negyedszer találkozunk velük. Az új edzővel jobban futballoznak, összeszedettebbek. A tőlünk megszokott offenzív játékot kell játszani, s ha élünk a lehetőségeinkkel nem lesz probléma. - mondta Gyurcsó.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!